tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tuorejuusto-suklaabrownie - kaksi suosikkia samassa paketissa!

Eilen kirjoittelin juhlien jälkeisestä fiiliksestä ja tänäänkin ollaan vielä kemujen jälkimainingeissa. Vaikka juhlissa en yhtään kuvaa ottanut, jaan silti täällä ohjeen ihanaan tuorejuusto-suklaapiirakkaan, jota viikonloppuna tarjosin vieraille. Tätä nimittäin ehdin kokeilla jo etukäteen ja silloin nappasin pari kuvaakin.  Juustokakku ja suklaakakku ovat suosikkejani, niinpä tämäkin piirakka on mielestäni aika herkku! Ohje on peräisin Philadelphian reseptisivuilta ja sen voit käydä kurkkaamassa klikkaamalla tästä linkistä. Pienehköön pellilliseen nelinkertaistin ohjeen, ja tästä annoksesta riitti leikattavaksi melkoisen monta palaa, sillä kyseessä on niin tuhti herkku, että pienet suupalat ovat ihan riittäviä. Namskis!



Tähän päivään on mahtunut aamuinen kirjastoreissu koko perheen voimin, kummitädin yllätysvisiitti, kesän eka mansikkakakku ja sen sulattelu sateisella lenkillä naapurien kanssa - ja tietysti pieni oma ompeluhetkeni. Päivä oli oikein hyvä! :) 

3 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää tämä ohje. Pitää ehdottomasti kokeilla! :-)

    VastaaPoista
  2. Näyttipä hyvältä! Tätä olisi kiva kokeilla, tosin joudun hiukan soveltamaan ohjetta, jotta koko perhe voi syödä, mutta tuskin haittaa. :) Kiitos kivasta vinkistä.

    Maria
    www.luomulaakso.fi

    VastaaPoista
  3. Apua, näyttääpä herkulliselta!! :P

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...